lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Не е зле да преосмслите отношенията си със своята

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Не е зле да преосмслите отношенията си със своята
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Не е зле да преосмслите връзките си със своята сантиментална половинка. Дайте си сметка, че би трябвало да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте създали всичко допустимо, би трябвало да се замислите за внасяне на съществени промени в обстановката. 

Телец

Денят ще се подрежда много удачно, защото Вие не се страхувате от компликациите, а от превъзмогването им дори изпитвате някакво наслаждение. Възможни са проблеми в деловите връзки, само че Вие ще съумеете да запазите своя престиж и да попречите на развиването на спор. Сделките, подписани през този ден, ще бъдат преференциални. Втората половина на деня е добре да посветите на посещаване на всемирски мероприятия. Новите усещания ще Ви бъдат от изгода, а самот излизане „ измежду хората ” ще Ви радва. Освен това, са вероятни забавни срещи.
 

Близнаци

Днес няма да Ви е елементарно с всички тези трудности, спирки и спънки, изключително в случай че сте се отправили на странствуване. Но за Вас е типична еластичност, тъй че ще съумеете да се справите с всичко. Внимателно проследявайте всичко, обвързвано с графика Ви, проверявайте всички свои проекти и резервации в ресторанта, с цел да получите удостоверение. Убедете се, че всичко е наред, и нещата ще преминат, както би трябвало.
 

Рак

Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!
 

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...
 

Дева

Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, изключително в случай че има.
 

Везни

Денят е добър за разпределяне и релаксация. Днес може да си уредите среща с непосредствен човек, само че е по- добре да извършите това в уединена конюнктура - да вземем за пример в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подобаващи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да извършите и обход на магазините. Направените през днешния ден покупки ще Ви радват още дълго.
 

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
 

Стрелец

Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.
 

Козирог

Известни сте с това, че постоянно изпробвате нещо ново, а също и с това, че постоянно можете да уговорите който си желаете да се причисли към Вас. Затова когато се отказвате от оферти, на които нормално не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите другари Ви гледат обезпокоени. Всъщност не би трябвало да се безпокоят, тъй като това е краткотрайна потиснатост. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това още веднъж ще се откажете сами със себе си.
 

Водолей

Ще имате няколко съществени мотиви за безпокойствие. Първият от тях е обвързван с професионалната активност. Изглежда сте надценили своите благоприятни условия и заради това сте попаднали в комплицирана обстановка. Не се опасявайте да признаете своите недостатъци, а се обърнете за помощ към някои от своите другари и сътрудници. Колкото по-рано извършите това, толкоз по-големи ще са възможностите Ви да избегнете загубите. Не са изключени и проблеми в фамилията. Намеренията Ви не съответстват с проектите на Вашите близки, а никой не се кани да прави отстъпки. Не бързайте да се карате: компромис е вероятен, стига единствено да поискате да го потърсите.
 

Риби

Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде много неразговорлив и дори в случай че поискате да го диалозите или да го предразположите към искреност, надали ще съумеете. В последна сметка с някои неща се постанова да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР